Pedagogisch Medewerker Varkentje Stoer

Op zoek naar een leuke veelzijdige baan in de buitenschoolse opvang? Dan is Varkentje Stoer op zoek naar jou! Wij zoeken een enthousiaste pedagogisch medewerker die ons team wil komen versterken.  

Als pedagogisch medewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de buitenschoolse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Varkentje Stoer is een gezellige en zonnige plek, waar kinderen zich thuis voelen en zich kunnen ontwikkelen.  

Ben jij lief, geduldig, wijs, zorgvuldig en communicatief vaardig? Ben jij een kei in het organiseren van activiteiten voor kinderen? Solliciteer dan op deze vacature en wie weet drinken wij binnenkort een kop koffie of thee samen! 

Wij bieden jou:

  • Een baan in de buitenschoolse opvang (4 tot 13 jaar) in Middelaar
  • 12 uur per week m.u.v. schoolvakanties
  • Werkdagen op maandag, dinsdag, donderdag van 14:00 tot 18:00
  • De intentie om een langdurige samenwerking op te bouwen
  • Fijne collega’s

Varkentje Stoer

Buitenschoolse opvang Varkentje Stoer is gevestigd in Middelaar (in Sterrenschool EigenWijs waar onderwijs, zorg en kinderopvang hand in hand gaan). De buitenschoolse opvang bestaat uit één groep (4 – 13 jaar) en is een onderdeel van Kinderdagverblijf Varkentje Lief.

Solliciteren

Is deze functie op je lijf geschreven? Stuur je sollicitatie naar varkentjelief@live.nl(t.a.v. Marjolijn van Gemert). Meer informatie? Neem dan contact op met 0620496742.