Pedagogisch Medewerker Varkentje Lief

Ben jij een enthousiaste pedagogisch medewerker die op zoek is naar een leuke baan in de kinderopvang? Dan is Varkentje Lief op zoek naar jou! 

Als pedagogisch medewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.Varkentje Lief is een gezellige en zonnige plek, waar kinderen zich thuis voelen en zich kunnen ontwikkelen. We verzorgen liefdevolle kinderopvang met een rijk programma voor ieder kind. 

Ben jij lief, geduldig, wijs, zorgvuldig en communicatief vaardig? Is het je tweede natuur om kinderen te helpen ontwikkelen? Solliciteer dan op deze vacature en wie weet drinken wij binnenkort een kop koffie of thee samen!

Wij bieden jou:

  • Een baan op onze dagopvang (0 – 4 jaar) op onze locaties in Groesbeek en Middelaar
  • Een baan voor in ieder geval 20-36 uren per week
  • De intentie om een langdurige samenwerking op te bouwen
  • Fijne collega’sVarkentje Lief 

Kinderdagverblijf Varkentje Lief heeft twee locaties in Groesbeek (in het centrum en op de boerderij) en één locatie in Middelaar (in Sterrenschool EigenWijs waar onderwijs, zorg en kinderopvang hand in hand gaan). Ons kinderdagverblijf bestaat in totaal uit 4 groepen dagopvang (0 - 4 jaar) en 1 groep buitenschoolse opvang (4 - 13 jaar).

Solliciteren

Is deze functie op je lijf geschreven? Stuur je sollicitatie naar varkentjelief@live.nl (t.a.v. Marjolijn van Gemert). Meer informatie? Neem dan contact op met 06-20496742.